مافین پیتزا
مواد لازم
آرد سفید: یک لیوان
شیر خشک: یک چهارم لیوان
نمک : یک دوم قاشق مربا خوری
شکر: یک قاشق مربا خوری
روغن مایع: یک چهارم لیوان
ماست سفت: یک دوم لیوان
تخم مرغ : چهار عدد
آب: یک دوم لیوان( در صورت سفت بودن مواد)
آویشن: یک دوم قاشق مربا خوری
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
مایه گوشتی( همان مایه ماکارونی): به میزان لازم( یا سوسیس و کالباس)
فلفل دلمه ای: یک عدد بزرگ
پنیر پیتزا: یک بست
طرز تهیه:
۱- تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا کف کند و حسابی مخلوط شوند.
۲- نمک، شکر، شیرخشک، روغن مایع، ماست و آویشن را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مایه یکدستی بدست بیاید.
۳- آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و همه مواد را مخلوط کنید تا یکدست بشه ( توضیح اینکه مایه نهایی تقریبا شل هست، اگر دیدید که مایه شل نشده کم کم آب گفته شده را اضافه کنید تا غلظت مایه مناسب شود و از ماست هم زده غلظتش کمتر است.)
۴- قالب کاپ کیکتان را خوب چرب و آردپاشی کنید و آرد اضافی آن را بتکانید و شپس دو قاشق غذاخوری از مایه را در قالب ها بریزید.
۵- یک قاشق غذاخوری از مایه گوشتی ( سوسیس و کالباس) روی مایه بریزید.
۷- قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت حدودا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند و روی آنها کمی طلایی شود سپس از فر درآورده و کمی که سرد شدند از قالب درآورید و با هر سسی که دوست دارید میل کنید.
📢 نکته:
۱- این مواد رو نمی توانید در داخل کاغذ های کیک بریزید چون مواد به کاغذ میچسبد.
۲- این مواد را میتوانید کلا در یک ظرف مثل قالب کیک یا پیرکس بریزید و بعد از پخت برش بزنید که در اینصورت نام آن " کیک پیتزا" می شود.
۳- این میزان مواد تقریبا ۱۸ عدد مافین میدهد.