پیتزا_شیکاگو 🎈⛱
🔴مواد لازم🔴 🧀
150 گرم سوسیس کوکتل (کباب شده)
1 فلفل دلمه ای
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
400 گرم خمیر پیتزا
2 عدد گوجه فرنگی
300 گرم پنیر موتزارلا
150 گرم پتیر پیتزا
3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
1 حبه سیر (له شده)
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سس کچاپ : به مقدار لازم
پودر ریحان : به مقدار لازم
🛋پیتزا شیکاگو نوعی از دیپ دیش پیتزا (deep dish pizza) هست که اولین بار در شیکاگو به سبک خاصی از خمیر کلفتی از آرد ذرت و روغن زیتون درست می شده که تا امروز تغییراتی کرده است.
🔴طرز تهیه🔴 🍕
ابتدا خمیر پیتزا را با وردنه نازک نمایید.ظرف چدنی یا قالب مخصوص پیتزا که حداقل ۸ سانتیمتر لبه دارد را برداشته و سطح داخلی آن را به طوری که تمام لبه های ظرف پوشش داده شوند با خمیر پیتزا بپوشانید و اضافه خمیر را از لبه ظرف ببرید.
سطح داخل خمیر را با ۲ تا ۳ قاشق سس کچاپ بپوشانید. سپس ۱۰۰ گرم پنیر موتزارلا کف قالب بریزید. سوسیس و گوجه فرنگی را در یک لایه بریزید .روی سوسیس و گوجه فرنگی را با ۱۵۰ گرم پنیر موتزارلا پوشش دید.
فلفل دلمه ای خرد شده،سیر له شده را روی پنیر موتزرالا ریخته و کل سطح پیتزا را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید.
روی سطح پنیر پیتزا را کاملا با سس کچاپ بپوشانید و نمک و فلفل و آویشن را بر روی سطح سس بپاشید و در آخر ۳ قاشق پنیر پارمسان رنده شده را روی سطح سس بریزید.
پیتزا را در فر با حرارت ۱۸۰ در جه سانتیگراد قرار دهید و هنگامی که خمیر آن طلایی رنگ شد از داخل فر پیتزا را خارج نمایید(تقریبا ۳۰ دقیقه).بعد از خارج کردن پیتزا شیکاگو از فر آن را برش زده و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید و سرو نمایید.