پيتزا لبناني
مناسب برای تعداد: 4نفر
مدت زمان تهیه: 30دقیقه
مواد لازم:
نان لبنانی بزرگ ۲ عدد
سوسیس ریز شده ۲ لیوان
سس کچاپ به مقدار لازم
گوجه فرنگی حلقه شده ۲ عدد
فلفل دلمه ریز شده ۲ عدد
پیاز سفید ریز شده ۱ عدد
قارچ خرد شده ۱ لیوان
زیتون سیاه و سبز ریز شده ۱/۲ لیوان
پنیر موزاریلا رنده شده به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۴ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- سینی گردی را با روغن زیتون کمی چرب کرده نان لبنانی را در آن بگذارید.
۲- روی نان را کمی سس کچاپ و روغن زیتون بریزید سپس روی نان گوجه فرنگی حلقه شده ، فلفل دلمه ریز شده، پیاز ریز شده، قارچ خرد شده، سوسیس ریز شده و زیتون ریز شده بریزید.
۳- روی مواد را با پنیر موزاریلا رنده شده بپوشانید.
۴- تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده بزنید سپس به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
۵- مخلوط تخم مرغ و شیر را روی سطح پیتزا بریزید.
۶- سینی را به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.