نکات پخت پیتزا
۱-حتما روی نون رو سس بزنید.یاسس گوجه که اماده ش رو میفروشن یا میتونید رب گوجه رو کمی با سیر و پیاز رنده شده خیلی ریز(تقریبا مثل پوره باید بشه)سرخ کنیدو روی خمیر بریزید.
۲- بعد از سس گوجه روغن زیتون اسپری کنید.
روی کل نون فقط ۱ بار اسپری کنید(طوری که به کل سطح نون روغن بپاشه)
۳-قبل از اینکه مواد رو برزید ۱ لایه پُر پنیر پیتزا بریزید که مواد به نون بچسبه و موقع برش خوردن لیز نخورن.
۴- سوسیس و کالباس رو قبل از اینکه بذارید روی خمیر با سسی که قبل درست کردید( رب گوجه و ادویه و آب/غلظتش مثل سس سمبوسه باشه/با رب خیلی کمتری) تفت بدید.فقط به خاطر اینکه بعد از پخت خشک نشه و با این روش سس جلوی خشک شدن سوسیس و کالباس رو میگیره!
۵-بعد از چیدن مواد پیتزا ۱ لایه پُر☝️ پنیر بریزید و باز ۱ بار روی پنیر روغن اسپری کنید
۶- برای کشدار شدن پنیر ۵ دقیقه قبل از اینکه پیتزا رو دربیارید دوباره ۱ لایه پراکنده پنیر بریزید یا ۱بار آب اسپری کنید روی پنیر(بیشتر از ۱ بار بریزید اب لابلای مواد میره و پیتزا خیس میشه!)البته من خودم همیشه پنیر اضافه میکنم ولی تا حالا روش اب رو امتحان نکردم.ولی زیاد شنیدم😉
۷- ریحان تازه هم روی پیتزا عطر فوق العاده ای بهش میده 👌
۸- پیتزا رو گرم سرو نکنید.به خاطر پنیرش باید بذارید ۲-۳ دقیقه بگذره که پنیرش کشدار بشه!
و 🔴درنهایت وقتی پنیرتون طلایی شد از فر بیارین بیرون
۹-ارتفاع خمیر پیتزا هم که دیگه دست خودتونه! و سلیقه ایه! فقط زیاد نباید باشه که طعم مواد کمتر زیر زبون میاد! اگه از عطر اویشن سردرد نمیگیرید روی موادتون بریزی