خانه
7.13K

انواع غذا با سیب زمینی - آشپزی آسان با عکس

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۸/۳/۸
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست
    زیباکده
    آهو : 
    سلام آقای سام به جمع ما خوش اومدید .
    من یه بار یه مدل غذایی که با سیب زمینی آب پز درست میشد پختم و احساس کردم به خاطر آب پز شدنِ سیب زمینی و بعد سرخ کردنش میزان جذب روغنش چند برابر شد و چون شخصا باید میزان کلسترول خونم رو کنترل کنم از اون به بعد دیگه غذاهای این چنینی درست نکردم .با توجه به اینکه اینجور غذاها اصولا خیلی خوشمزه هستن راهی هست که بشه میزان جذب روغنشون رو کمتر کرد ؟
    زیباکده

    ممنونم که مورد توجه شما قرار گرفته.
    برای اینکار باید چند نکته را توجه نمائید:
    سیب زمینی را خلال کرده و فقط 5 تا 6 دقیقه در آب جوش بیندازید. مثل برنج ابکش شود. آب سرد روی انها بریزید. در روغن کم سرخ کنید.

    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۸/۳/۱۳۹۸   ۱۱:۵۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان