خانه
7.13K

انواع غذا با سیب زمینی - آشپزی آسان با عکس

  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۸/۳/۱۲
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سیب زمینی برشته

    انواع غذا با سیب زمینی - آشپزی آسان با عکس

    سیب زمینی به روش های گوناگونی پخته می شود، اما این شیوه برای کنار کباب یا غذاهای کبابی بسیار مناسب است.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    417
    پروتئین
    3 گرم
    کربوهیدرات
    20 گرم
    قند
    1 گرم
    چربی
    33 گرم
    چربی اشباع شده
    10 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 15 دقیقه
    پخت 20 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    450گرم سیب زمینی با پوست ،خوب شسته شده

    40 گرم /3 قاشق غذاخوری کره ،آب شده

    3 قاشق غذا خوری آویشن تازه ،خرد شده

    مواد لازم برای تهیه سس مایونز لیمویی:

    2 عدد تخم مرغ ، زده شده
    2 قاشق چایخوری آب لیمو ترش

    یک عدد پوست رنده شده لیمو ترش

    یک حبه سیر له شده

    کمکی پودر فلفل پاپریکا، نمک و فلفل

    1- سیب زمینی ها را به ورقه های کلفت یک سانتیمتری حلقه کنید .
    2- سپس آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش بپزید .سیب زمینی ها نباید نرم شوند و بهتر است کمی سفت بمانند .سپس آنها را با یک کفگیر از آب جوش بیرون آورید و آبکش کنید .
    3- کف سینی فر را با فویل آشپزخانه بپوشانید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید .
    4- کره آب شده را با یک قلم مو روی ورقه های سیب زمینی بمالید و مقداری آویشن خرد شده روی آنها بپاشید .سپس کمی نمک و فلفل بیافزایید .
    5- گریل فر (شعله بالای فر ) را روشن کنید و سینی را داخل فر روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه ،قرار دهید .سیب زمینی ها را یکبار پشت و رو کنید تا دو طرف سیب زمینی ها خوب سرخ شوند .
    6– در همین فاصله ، سس مایونز لیمویی را آماده کنید . سس مایونز آب لیمو ،پوست لیمو ، سیر ،پودر فلفل پاپریکا ،نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه ی کوچکی بریزید و مخلوط کنید .
    7- هنگام سرو ، روی سیب زمینی ها کمی پاپریکا بپاشید و بلافاصله با مایونز سرو نمایید .
    توصیه سر آشپز
    شما می توانید سیب زمینی های حلقه شده را پس از فروبردن در مخلوط پنیر و خرده های نان، تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید

    سیب زمینی برشته
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۱۲/۳/۱۳۹۸   ۱۲:۲۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان