جدول ارزش غذایی
کالری
94
پروتئین
6 گرم
کربوهیدرات
17 گرم
قند
5 گرم
چربی
1 گرم
چربی اشباع شده
2 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 5 دقیقه
پخت 10 دقیقه
مناسب 4 نفر
مواد لازم و ترکیبات
100گرم سیب زمینی ،نگین خرد شده
225 گرم کنسرو لوبیا ها مانند لوبیا سفید ،لوبیا قرمز و غیره ...آبکش شده
یک حبه سیر له شده
2 قاشق چایخوری آب لیمو
یک قاشق غذا خوری گشنیز تازه ،خرد شده
2 قاشق غذاخوری ماست ساده کم چرب
گشنیز تازه ی خرد شده برای تزیین
1-سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم ترد شود .آنها را خوب ابکش کنید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید .
2-سیب زمینی ها را داخل غذاساز یل مخلوط کن بریزید و لوبیاها ،سیر ،آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه کنید.
3- نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود .همچنین می توانید کواد را با هم مخلوط کرده ، سپس آنها را بکوبید و پوره کنید .
4- مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه کنید .پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید .
5- پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین کنید .آنها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند .
توصیه سر آشپز
این پاته بسیار سریع آماده می شود و تا دو روز قابل نگهداری در فریزر است .آن را روی نان تست کوچک ، نان برشته ملبا یا سبزیجات خام سرو می کنند.