خانه
9K

چرا نباید برنج را ابکش کرد؟

  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۳/۵/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست




    یک مشاور تغذیه با هشدار نسبت به آبکش کردن برنج گفت: برنج آبکش فاقد هرگونه ویتامین است.



    برلیانت بزرگمهر در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس توصیه‌هایی پیرامون مصرف برنج به هموطنان کرد.


    وی گفت: برنج منبع غنی خانواده ویتامین B است اما بیشتر این ویتامین در سبوس برنج قرار دارد که متاسفانه دور ریخته می‌شود.


    این مشاور تغذیه به عادت غذایی ایرانیان اشاره کرد و گفت: بعضی از خانواده‌های ایرانی عادت به آبکش کردن برنج دارند که این عادت موجب می‌شود برنج ویتامین‌های خود را از دست بدهد.


    وی تاکید کرد: با آبکش کردن، آن مقدار کمی از ویتامین B که در برنج باقی مانده است، دور ریخته می‌شود.


    بزرگمهر توصیه کرد: از آنجا که برنج تنها حاوی ویتامین‌های B است و با آبکش کردن این ویتامین از دست می‌رود، بهتر است این غذا بصورت کته پخته و مصرف شود.




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان