پیتزا پپرونى
مواد لازم
خمیر پیتزا
ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا
سس قرمز
پنیر پیتزا
سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی
گوجه فرنگی وفلفل دلمه
ادویه
روغن مایع
طرز تهیه :ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد سپس خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد سپس سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت ۳ میلیمتر و کاملا سطح خمیر را باید بپوشاند) بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.
حالا سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا خوب بچینید و بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و … را روی پیتزا بریزید و ظرف را داخل فر که از قبل گرم شده است قرار بدهید
دما رو روی ۲۲۰ درجه تنظیم نمایید و هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته و خمیر آن به رنگ طلایی در آمده است میتوانید آن را از فر بیرون بیاورید و در حالی که هنوز گرم است سرو کنید.