پیتزا_ترکیه ای
مواد لازم
سوسیس خرد شده یا گوشت چرخ شده به میزان لازم
قارچ خرد شده به مقدار لازم
آرد ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ – ۲ عدد
فلفل دلمه ی خرد شده به میزان لازم
سیب زمینی پخته و رنده شده ۱ کیلو
برنج پخته به میزان لازم
هویج به میزان لازم
نخود فرنگی به میزان لازم
ذرت ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
کدو و بادمجان ریز خرد شده ۲ عدد
نام این غذا پای سیب زمینی با سبزیجات یا پیتزای سیب زمینی میباشد .
داخل ظرف مورد نظر دو تخم مرغ کوچک و ۳ قاشق سوپ خوری آرد معمولی یا آرد سوخاری و بکینگ پودر و ادویه نمک اضافه میکنیم .
ادویه مخصوص ترکیه ای ها کیمیون است ، که تقریباً مثل زیره است .
کمی روغن میریزیم و مواد را ورز میدهیم تا به شکل خمیر درآیند . اگر لازم بود میتوانیم بازهم آرد اضافه میکنیم .
خمیر را کف قالب چرب شده به شکل خمیر پیتزا پخش میکنیم .
در ظرف دیگر قارچ ، سوسیس و یک عدد تخم مرغ را مخلوط میکنیم و بر روی خمیر میریزیم .
استفاده از تخم مرغ در اینجا به خاطر این است که مواد به خمیر بچسبد .
بقیه موادی که در مواد لازم گفته شد را به این مواد اضافه میکنیم و در صورت تمایل میتوانیم از زیتون بدون هسته هم استفاده کنیم .
مقدار کمی روغن روی مواد میریزیم ، سپس مواد را روی خمیر اضافه میکنیم و روی آنها پنیر پیتزا میریزیم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه طبقه بالا میگذاریم بعد از یک ربع دوباره به مدت یک ربع گریل را روشن میکنیم تا پنیر روی پیتزا نیز آب شود .
اگر فرصت مناسب داشته باشید بهتر است که ابتدا پنیر پیتزا را روی مواد نریزید وقتی پیتزا یک ربع در فر ماند بعد پنیر را روی آن ریخته و دوباره به مدت یک ربع داخل فر گذاشته و گریل را روشن کنید این روش بهتر است و پنیر خشک نمیشود.
میتوانید این پیتزا را با گاز و مایکروفر نیز تهیه کنید به این ترتیب که بعد از اینکه پیتزا روی گاز کامل سرخ شد ، آن را داخل مایکرو فر به مدت دو دقیقه با درجه ۱۰۰ بگذارید تا پنیر روی آن نیز آب شود .
هم چنین میتوانید برای زیبا تر کردن پیتزا ، از سبزیجات برای تزئین استفاده نمایید .
این پیتزا مخصوص کشور ترکیه است .