طرز تهیه خمیر پیتزا قیفی
آکایران :شیر 1/2 فنجان
آب 1/2 فنجانشکر 3 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر (فوری) 1/4 ق چ
آرد نان (به اندازه ای که به دست نچسبد) به مقدار لازم
روغن 3 ق غ
نمک 1/2 ق چ
طرز تهیه:
مخمر فوری را با شکر مخلوط کرده و در آب ولرم می ریزیم و مدت ۱۰ دقیقه در محل تاریکی قرار داده تا عمل بیاد.
بنا به گزارش آکاایران : شیر ولرم را با روغن و مخمر فعال شده مخلوط می کنیم سپس آرد و نمک را که الک کردیم به مواد اضافه می کنیم .
و آرد را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.
روی خمیر را می پوشانیم و به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیر دو برابر شود.
شما می توانید از خمیری که همیشه برای پیتزا درست می کنید هم استفاده کنید .
این دستور را من از یک سایت خارجی گرفتم و هنوز خودم امتحانش نکردم .
حالا از قالبهای قیفی شکل استفاده کرده و خمیر را دور آن بپیچید .
در فر قرار داده تا بپزد و سپس مواد دلخواهی که برای پیتزا دوست دارید داخل قیف ها بریزید و برای مدت کوتاهی در فر قرار دهید.
تا پنیر پیتزا آب شود