پیتزا گوشت قلقلی
مواد لازم برای۸ نفر
تخم مرغ ۱ عدد
خرده نان تست ۱/۴ پیمانه
پنیر رومانو (رنده شده) ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲ قاشق غذا خوری
پودر مرزنجوش ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
خمیر پیتزا به مقدار لازم
نشاسته ذرت به مقدار لازم
سس پیتزا ۲ پیمانه
فلفل دلمه ای زرد خلالی ۱/۲ پیمانه
پیاز قرمز خلالی ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه
۱- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.
۲- در یک کاسه بزرگ، تخممرغ، خردههای نان، پنیر رومانو، شیر، مرزنجوش،
۳- سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را با دست به شکل کوفتههای ریز گوشت درآورید.
۴- در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم گوشتها را بپزید تا طلایی شوند.
۵- سپس آنها را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغنشان کشیده شود.
۶- در یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر پیتزا را باز کنید.
۷- کف قالب پیتزا، نشاسته ذرت بپاشید و خمیرها را داخل آن قرار دهید.
۸- روی خمیر سس پیتزا بزنید.
۹- کمی پنیر بپاشید. گوشتها را روی آن بچینید و فلفل دلمهای و پیاز را اضافه کنید. سپس آنها را داخل فر قرار دهید.
۱۰- پیتزاها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.
سایر نکات
این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشتهای قلقلی طعمدار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شده