پیتزای مرغ و_قارچ کشدار
مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ (کاری)
سینه مرغ نیم کیلو
قارچ نیم کیلو
فلفل دلمه متوسط دو عدد
پیاز یک عدد
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
ادویه کاری به مقدار لازم
نمک و فلفل
طرز تهیه :قبل از اینکه شروع به پخت مواد پیتزا کنیم باید خمیرش رو طبق آموزش خمیر جادويى که قبلا دستورشو اینجا قرار دادم ، آماده کنید و بگذارید تا ور بیاد. بعد از آماده سازی خمیر، مرغ رو به همراه پیاز و کمی زردچوبه میگذاریم تا بپزه. نمک رو هم مقداری که نیم پز شد نمک رو هم اضافه میکنیم. بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغها رو ریش ریش میکنیم. مقدار ریز شدن مرغها و ریش شدن اونها کاملا سلیقه ای هست و بستگی به ذائقه شما داره. قارچها و فلفل دلمه ها رو هم به اندازه ها و شکلهای دلخواه خرد میکنیم. مقدار کمی روغن در ماهیتابه میریزیم و قارچها رو میریزیم تا کمی تفت بخوره و آبش كشيده شود و فلفل دلمه و مرغها رو اضافه میکنیم و ادویه کاری و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و کمی که تفت خورد، از روی حرارت بر میداریم. به این نکته توجه داشته باشین که قارچ بهتره زیاد تفت نخوره و در واقع سرخ نشه، چراکه خواص و طعم عالیش از دست میره. با این تفاسیر مواد پیتزا مرغ قارچ ما آماده اس.
سس گوجه فرنگی رو هم میتونید از نوع آمادش که با مارکهای مختلف در بازار قرار داره استفاده کنین و هم میتونید با مقداری گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و شکر و سرکه، خودتون تهیش کنین که اگر دوست داشته باشین دستورش رو براتون میذارم.
خمیر پیتزا رو به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از دو سانتی متر نشه، پهن میکنیم. سس رو روش میمالیم و بعد، موادی ه آماده کردیم، روی خمیر پهن میکنتیو و پنیر پیتزا رو روش میمالیم. در مرحله بعد، اگر دوست داشتین میتونین مقداری سس هم روش اضافه کنین و در فر قرار بدین و در دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بذارید تا بپزه. وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر رو اضافه میکنیم تا یک ربع دیگه پیتزا کاملا آماده سرو بشه.
فوت وفن عالی شدن پیتزا
برای اینکه پیتزای خیلی خوبی داشته باشین و خمیر کاملا بپزه و پنیرهای روش نسوزه، همونطور که در بالا اشاره کردم بهتره که اول خمیر رو به همراه مواد روییش در فر قرار بدیم. وقتی که خمیرش پخت، پنیرها رو اضافه کنیم و بذاریم به مدت ده دقیقه تا یه ربع آماده بشه.
نكته قابل توجه اينه كه بيشتر خانم ها براى پخت پيتزا مشكل دارن
چراپيتزا آب ميندازه در فر
علتش اينه كه قارچ باعث آب انداختن پيتزا ميشه حتما ابتدا قارچ را تفت بديد تا آبش كشيده بشه بعد استفاده كنيد .....