پیتزا_پیراشکی
مواد لازم
آرد ۳ پیمانه
آب ولرم ۱ پیمانه
مخمر ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۴/۱ پیمانه
مواد داخل پیراشکی
سوسیس ۲۰۰ گرم
ژامبون ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
کره ۱ قاشق سوپخوری
آویشن ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر به مدت ۳۰ دقیقه همراه درپوش حوله ای به آن در جای گرم استراحت می دهیم تا بماند و خود را خوب بگیرد.بعد مواد درون پیراشکی را همه با هم مخلوط کرده و به اندازه ۳ قاشق از این مخلوط در وسط خمیری که با وردنه به قطر دایره ۱۵ سانتی در آورده ایم قرار می دهیم و لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم! بعد لبه های خمیر را همانند قطاب فرم داده و در روغن غوطه و با حرارت ملایم سرخ می کنیم بعد که کاملا سرخ شد در حالی که هنوز گرم است آنرا سرو میکنیم.نوش جان