پیتزا_سبزیجات_آسیایی_غذای _رژیمی
مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲۲۰ گرم قارچ، آبکشی شده و خرد شده
چند عدد نان گرد پیتزا
۵ قاشق غذاخوری سس پرادویه
۱ عدد هویج، رنده شده
۱ عدد فلفل دلمه ای، خرده شده
کمی نعناع و گشنیز و پیازچه
نمک
این پیتزا بدون پنیر و فقط با سبزیجات و سس درست می شود.
روش تهیه:
فر را روشن کنید و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید تا گرم شود. قارچ را به مدت ۴ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. کمی نمک به آن بزنید.
فلفل و هویج را باریک خرد کنید و برای آنکه پیتزا طعم بهتری داشته باشد، کمی پیازچه هم خرد کنید.
روی تخته ای آرد بپاشید و نان های گرد را روی آن بگذارید و با وردنه باز کنید.
نان ها را روی سینی فر چرب شده بگذارید و روی هر کدام سس بمالید و قارچ، هویج و فلفل را روی آنها بریزید.
سینی را در فر قرار دهید و بگذارید ۱۵ تا ۱۷ دقیقه حرارت ببیند.
حالا پیتزاها را با نعناع، گشنیز و پیازچه خرد شده تزئین کنید.