کوکوی بادمجان یا پیتزای بادمجانی!
طرز تهیه #کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان میباشد و برای تزیین آن میتوانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه ی تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.
#کوکو_بادمجان
📝مواد لازم
🍆 3 عدد کدو سبز
🍆 3 عدد بادمجان متوسط
🍆 5 عدد سیب زمینی
🍆 1 پیاز بزرگ
🍆 ¾ فنجان روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات
🍆 1 گوجه فرنگی کوچک
🍆 عدد تخم مرغ بزرگ کوچک
🍆 کره 1 قاشق غذاخوری
🍆 1 قاشق غذا خوری پودر سوخاری
🍆نمک و فلفل به میزان لازم
🍆 نصف قاشق چای خوری زرد چوبه
🍴طرز تهیه:
1⃣.پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
2⃣. سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.
3⃣. تابه ای را گرم میکنیم و کمی روغن میریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه میریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ میکنیم.