پيتزاى_مرغ
این پیتزا پیتزای مرغ گریله که من توش از سوسیس استفاده نکردم..فیله مرغ رو فندقی خرد کردم و با ادویه دلخواه مزه دار کردم و تو تابه گریل که کفش رو چرب کرده بودم هفت هشت دقیقه حرارت دادم تا پخت..مواد روی پیتزا هم که کاملا سلیقه ایه و شما میتونید هر چی که دلتون میخواد روی پیتزاتون بریزید..( یه آقای ایرانی خلاق توی خارج از کشور پیتزای چلوکباب درست می کنه که از قضا خیلی هم محبوب و پرمشتریه!..یعنی میخوام بگم تا این حد موادش میتونه دلبخواه باشه!) .اما من اگر چه تنبل شدم و معمولا از خمیر آماده استفاده می کنم ، ولی سس روی خمیر رو کماکان خودم درست می کنم ، چون این سس روی طعم پیتزا خیلی موثره..برای این سس من چند تا گوجه بزرگ و رسیده رو پوست میگیرم و بلند میکنم ، بهش یه ق.غ روغن زیتون ، یه ق.غ سرکه سفید ، نمک، فلفل فراوون و دو تا سیر له شده هم اضافه میکنم و میذارم روی حرارت متوسط تا آبش کاملا تبخیر بشه و وقتی خنک شد روی خمیر میریزم و بعد هم پنیر و مابقی مواد.
برای این که پنیر پیتزا کش بیاد باید اگر پنیرتون منجمد هست چند ساعت زودتر از فریز درش بیارین تا موقع استفاده یخ زده نباشه و دیگه این که معمولا ترکیب چند نوع پنیر طعم بهتری به پیتزا میده، من امروز غیر از موتزارلا به پیتزام کمی پنیر گودا و پارمسان هم که توی یخچال داشتم اضافه کردم.