پیتزا مرغ بدون خمیر(بدون نیاز به فر)
مواد لازم برای 4 نفر:
ذرت (پخته شده) نصف پیمانه
پنیر پیتزا به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
مرغ (پخته و ریش ریش شده) 1تا 1و نیم پیمانه
فلفل دلمه ای (نگینی شده) 1عدد
نمک به میزان لازم
مواد پایه :
تخم مرغ 4عدد
آب 2قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
روغن به میزان لازم
🍜طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها رو نیم ساعت قبل از تهیه مواد خارج از یخچال قرار بدید و بعد اونها رو داخل ظرف مناسب بشکنید و خوب هم بزنید و نمک وفلفل و مقداری زعفران هم بهش اضافه کنید.
کم کم شروع کنید مقداری آرد رو با الک به مواد اضافه کنید در حدی که مثل فرنی کمی غلیظ بشه.2قاشق آب هم بهش اضافه کنید البته میشه به جای آب 2 قاشق زعفران آب شده یا دو قاشق شیر هم اضافه کرد.
داخل یه تابه تفلون مقداری کره یا روغن بریزید و صبر کنید تا داغ بشه و بعد مایع رو داخل ظرف بریزید و خوب صاف کنید.
حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن بریزید و داغ که شد مایتون رو بریزید توش و صافش کنید
کمی صبر کنید تا خمیر یه خورده سفت بشه .
فلفل دلمه ای رو از قبل کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه.
وقتی خمیر کمی منسجم شد مرغ،فلفل دلمه ای، ذرت و در نهایت پنیر رنده شده رو روی خمیر بریزید و خوب صاف کنید.
شعله رو یه کم زیاد کنید و بعد کم کنید و درب ظرف رو بذارید و اجازه بدید با حرارت ملایم غذا بپزه.
اگه دیدید که زیرش داره می سوزه و هنوز روش کامل نبسته یا پنیرش آب نشده یکی دو قاشق آب از لبه های تابه دور تا دورش بریزید تا از سوختن زیرش جلو گیری کنه.
وقتی غذا حاضر شد میتونید برای طلایی شدن روش اونو چند دقیقه داخل فر بذارید یا اینکه داخل ماکروفر قرار بدید و روی پایه گریل طلاییش کنید.
🚦نکات:
1)در صورت تمایل از سایر مواد مثل قارچ،گوجه فرنگی و ..نیز در تهیه پیتزا استفاده کنید.
2)میتوانید نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر هم به خمیر اضافه کنید تا پوک تر شود.
3)در صورت تمایل یتزا را داخل فر با دمای 180 درجه و به مدت 10 دقیقه بپزید.