۱۱:۴۱ ۱۳۹۵/۱/۲۳
نكات تهيه يك پيتزاي عالی 😋
1- هرگز از پنير پيتزاي يخزده استفاده نكنيد ( تجربه خودم: پنير رو چند ساعت زودتر از فريز خارج كنيد تا يخ آن باز شود و سپس روي پيتزا استفاده نمائيد والا اصلا پنير شما كش نمي آيد )
2- 90 درصد پنير پيتزاي بكار رفته در يك پيتزا را بايد روي خمير بپاشيد، خمیر را به سس آغشته کنید سپس پنير پيتزا را روی آن بریزید.
3- مواد اصلي پيتزا را كم بريزيد.
4- براي اينكه مواد از خمير جدا نشوند بعد از ريختن مقدار كمي مواد بايد با دست كمي ( فقط كمي ) آنها را فشار بدهيد كه باعث چسبيدن پنير و خمير و مواد به هم بشود..
5- براي پيتزا از ظرف نچسب استفاده كنيد و هرگز ظرف را با روغن چرب نكنيد چون باعث خشك شدن خمير پيتزا ميشود... توي ظرف نچسب را كمي آرد بپاشيد و سپس خمير را پهن كنيد..
6- روي خمير پهن شده را با چنگال كمي سوراخ كنيد تا خمير بتواند نفس بكشد.
7- اگر همراه با پنیر پیتزا کمی پنیر گودا هم بزنید بی نهایت عالی می شه و همچنین کششششششششدار می شود.
8- اگر مقداری از پنیر پیتزا رو نگه داریم و در اواخر پخت روی پیتزا بریزیم و کمی کره اب کرده هم اضافه کنیم هم خیلی خوشمزه میشه و هم پنیر کشدار تر میشه یکی از علتهای کش نیومدن پنیر پیتزا علاوه بر نوع و کیفیت پنیر زیاد موندن پنیر در فر هست بهتره یک سوم تا دو سوم پنیر رو 5 دقیقه اخر پخت به پیتزا اضافه کنید کمی گریل رو روشن کنید تا پنیر آب و و رنگ بگیره .
9- بهتره قارچ رو با کمی روغن یا کره و پیاز و کمی سرخ و تفت بدین تا اب اضافه نداشته باشه هم بهمراه پیاز پیتزا خوشمزه تر میشه و هم نگران آب انداختن قارچ نخواهید بود .
10- اضافه کردن پودر آویشن لابه لای مواد پیتزا خیلی تو طعم پیتزا کمک میکنه .
11- یه نکنه خیلی جالب اینکه زمانی که آخرین مواد پیتزا خواستین بریزین در حدود 5 دقیقه با پنیر پیتزا تفت بدین این تفت دادن باعث می شه پنیر کشششششششششش دار بشه.