خانه
72.5K

راز و رمزهاي آشپزي

  • ۱۶:۵۵   ۱۳۹۳/۶/۲۵
    avatar
    کاربر فعال|815 |393 پست

    راز و رمز های قورمه سبزی





    برای تهیه قورمه سبزی به ازای هر دسته تره آماده و پاک شده  یک دسته جعفری و یک چهارم دسته گشنیز اضافه کنید.میزان شنبلیله باید کم و در حد نصف گشنیز مصرفی باشد.
    حتماً از مقداری هم رب استفاده کنید.
    ریز کردن سبزیجات و تفت دادن اونها باعث پس دادن رنگ سبزی میشه 







     قورمه سبزی برای اينکه تيره شه بايد سبزيش خوب سرخ شه و بعنوان چاشنی از آبليمو و سرکه و آبغوره استفاده نکنی بهتره ، همون ليمو عمانی کافيه که ليمو ها را بازکرده و هسته هایی که به پره های ليمو چسبيده جدا کرده و وقتی گوشت و لوبيای خورش پخته شد ليموهای پاک شده را همراه با سبزی سرخ شده به اون اضافه ميکند.  از لوبيا قرمز و هم مشتی لوبيا چيتی در خورش استفاده ميکنن که اعتقاد دارن لوبيا چيتی به خورش لعاب ميدهد.












    يک آشپزی ميگفت هميشه يکربع به پايان کار خورشها ، دمکنی بگذارين (احتمالا برای اينکه آب اضافه زودتر جمع شه) البته من در تمام خورشها از زودپز استفاده ميکنم و هيچوقت هم آب اضافه نداره که بخوام اينکارو کنم


    روش قرمه سبزی من : در ديگ زودپز پياز داغ درست ميکنم (طلایی روشن نه قهوه ای) بعد گوشت را اضافه تا حد تغيير رنگ آن تفت ميدهم (حدود 5 دقيقه) بعد زردچوبه + فلفل سياه زده و يک تفت داده وآب ميريزم چون زودپز آب را خشک نميکنه از اول هر آبی بريزم تا آخر همان حدود خورش آبدار ميشه . سپس لوبيا (قرمز+چيتی) خيس خورده را اضافه و درب زودپز را گذاشته حدود يکساعت تا گوشت بپزد بعد در زودپز را باز کرده سبزی سرخ شده (در حد معمولی نه خيلی زياد) و ليمو عمانی تميز شده (گوشت داخل ليمو بدون هسته های آن که با دست ريز ريز کرديم) و چندتاليموعمانی درسته و نمک را به آن اضافه و دوباره در زودپز را بسته و حدود نيم ساعت ميگذاريم جا بيفته.


    وقتی در زودپز را بار دوم بازکرديم حرارت را ملايم کرده در آن را ميگذاريم(محکم نميکنيم) و تا هنگام سرو روی حرارت اجازه ميدهيم به روغن بيفتد
    (بهتر است از سبزی های بسته ای آماده استفاده نکنی که طعم خورش بهتر شه)
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان