خانه
626K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۹   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    آموزش پخت شیرینی فوق العاده پیروک




    مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر:

     کره  ۱۵۰ گرم
     شکر  ۹۰ گرم
     تخم مرغ ۲ عدد
     پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
     آرد ۲۵۰ گرم
     بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
     مارمالاد به دلخواه ۱ پیمانه
     زرده ی تخم مرغ برای تزئین ۱ عدد

    روش تهیه :

    قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید.


    حالا نیم بیش تر خمیر را در قالب پهن کنید و به مدت ۳۰ د قیقه در فر (تاون) گرم شده با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. سپس بگذارید کمی خنک شود .بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید. اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید و روی سطح آرد پاشیده ،خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی ۱ سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .


    سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ زرین کنید و به مدت ۱۰ د قیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. اینک پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید.


    شیرینی پیروک ما آماده است بفرمایید نوش جان



    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۵/۹/۱۳۹۳   ۰۷:۳۹
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان