خانه
626K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۰۰   ۱۳۹۳/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست


    طرز تهیه کیک صبحانه


     



    طرز تهیه کیک صبحانه



     





    مواد لازم:


    آرد: یک پیمانه


    بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری


    کره نرم: ۱۱۵ گرم


    شکر: نصف پیمانه


    تخم مرغ: ۳عدد


    وانیل: کمی


    زعفران: کمی


    طرز تهیه:


    فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.


    ظرف چهار گوش مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.


    آرد و بکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید.


    کره و شکر را هم بزنید تا سبک و پفکی شود.


    تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و پس از افزودن هر تخم مرغ، مواد را هم بزنید.


    وانیل و کمی زعفران را اضافه کنید.


    آرد را اضافه و خوب مخلوط کنید.


    مواد را در ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.


    کیک را از داخل فر دربیاورید و بگذارید خنک شود.


    کیک را به تکه های یک سانتی متری برش بزنید و روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۵۰درجه سانتی گراد دوباره در فر بگذارید. برش ها را برگردانید و ۱۵ دقیقه دیگر نیز بگذارید پخت ادامه پیدا کند تا طلایی و ترد شود.

    برش های کیک را روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا خنک شود.


    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۷/۹/۱۳۹۳   ۰۸:۰۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان