خانه
626K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    طرز تهیه کیک الو (بدون تخم مرغ)
    کیکی ساده، سبک و خوشمزه با بافتی نرم و لطیف که بدون استفاده از تخم مرغ درست شده و به عنوان عصرانه با چای یا قهوه فوق العاده خواهد بود.

    مواد لازم :
    ✅آرد ساده - ۱ پیمانه
    ✅آرد سبوس‌دار - ½ پیمانه
    ✅روغن مایع - 2/3 پیمانه
    ✅پودر شکر - ۱ پیمانه
    ✅پودر دارچین - ¼ قاشق چایخوری
    ✅آلو قرمز - ۲ عدد
    ✅بادام هندی - ¼ پیمانه
    ✅بیکینگ پودر - ½ قاشق چایخوری
    ✅جوش شیرین - ½ قاشق چایخوری
    ✅سرکه سیب - ۱ و ½ قاشق غذاخوری
    ✅شیر - ½ پیمانه
    ✅اسانس وانیل - ۱ قاشق چایخوری

    دستور تهیه :
    فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌‌نهایت گرم می‌کنیم. کف قالب دایره شکلی با قطر ۲۰ سانتی‌متر را با روغن مایع کمی چرب کرده و کنار می‌گذاریم. در کاسه‌ای بزرگ آرد ساده، آرد گندم سبوس‌دار، پودر دارچین و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس روغن (از کره ذوب شده هم می‌توان استفاده کرد) را به آن‌ها اضافه کرده و خوب مواد را به هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند. بعد از آن پودر شکر را داخل مواد ریخته و دوباره به هم می‌زنیم (در این مرحله غلظت مواد زیاد بوده و مخلوط کمی سفت است. ولی نگران نباشید). آلو‌های تازه و بادام هندی (بدون نمک و تُست نشده) را ریز خرد کرده، به مواد اضافه کرده و دوباره به هم می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
    شیر را داخل لیوانی بزرگ ریخته و سرکه سیب (از سرکه انگور نیز می‌توان استفاده کرد) را داخل آن می‌ریزیم. سپس جوش شیرین (baking soda) را اضافه کرده و به هم می‌زنیم. شیر بلافاصله پف کرده و بالا می‌آید. حالا شیر را به بقیه مواد اضافه کرده و خوب به هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند. در آخر نیز اسانس وانیل را به مواد اضافه کرده و به هم می‌زنیم. بعد از آن مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر می‌پزیم تا کیک طلایی شود (بعد از گذشت ۳۵ دقیقه، چاقو یا خلال دندان را وسط کیک فرو برید، اگر تمیز خارج شد کیک آماده است). بعد از اینکه کیک آلو کمی خنک شد، آنرا گرم همراه با چای یا قهوه سرو کنید. باقیمانده کیک را بعد از اینکه کاملا خنک شد در ظرف دردار و داخل یخچال قرار داده و قبل از مصرف، آن را دوباره درون مایکرویو یا فر کمی گرم کرده و میل کنید (با این روش کیک حدود ۱ هفته تازه خواهد ماند).
    نکات:
    علاوه بر بادام هندی می‌توان از گردو، بادام و یا انواع میوه‌های خشک مانند کشمش و قیسی نیز استفاده نمود.
    ترکیب سرکه وجو شیرین باعث ایجاد حباب در خمیر و پف کردن کیک می‌شود. همچنین سبب می‌شود تا کیکی سبک، با بافتی نرم و لطیف داشته باشیم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان