خانه
626K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۵/۹/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    شیرینی دانمارکی

    این دستور عالي رو حتما تست كنين خيليييييييييييييييييي راحته و كاملا طعم و بافت دانماركي هاي بيرون رو داره

    آرد 700-750 گرم

    خمير مايه سه قاشق غذاخوري

    شير ولرم يك پيمانه

    تخم مرغ سه عدد

    شكر 110 گرم

    روغن مايع يك پيمانه

    زعفران اب شده يك قاشق چايخوري

    وانيل نصف قاشق چايخوري

    مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:

    يك پيمانه آب

    يك پيمانه شكر

    نصف پيمانه آرد

    نصف چايخوري وانيل

    براي رويه شيريني هم زرده تخحم مرغ...شكر دانه درشت يا كنجد

    ==========

    قبل از هر كاري اول 

    يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه

    تا خمير مايه عمل بياد

    كرم رو درست كن كه سرد بشه..

    درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.

    آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام

    آرد و شكررو الك كن

    تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد

    شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه

    با وردنه پهن ميكني.

    خيلي نازك

    كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني 

    حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر

    ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه

    فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم مميكني

    روي خمير ها زرده بمال..دوس داشتي شكر ..دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

    به مدت پونزده تا بيست دقيقه

    من خودم يه كم هم گريل رو روشن كردم روش طلايي تر بشه

    من با ⅓ مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد،

    دفعه بعد ۲۰ تاییش می کنم،

    این هم دستور یک شیرینی خانگی که من امتحان کردم وخیلی خوشمزه شد فقط بگم که درکرم شیرینی بجای وانیل میشه ازدارچین وگردو استفاده کنید

    #نان_اردک

    مواد لازم

    آرد  ۱ کیلو گرم

    بیكینگ پودر  ۱/۴ قاشق چایخوری

    زردچوبه  ۱/۸ قاشق چایخوری

    تخم مرغ  ۳ عدد

    خمیر مایه  ۱ قاشق مربا خوری

    كره  ۲۰۰ گرم

    شكر  ۱ پیمانه

    شیر  ۲ پیمانه

    روغن   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا آرد را 3مرتبه الك كرده و بعد با بیكینگ پودر مخلوط كرده و باز الك میكنیم و آن را با تخم‌مرغ، شیر، شكر، زردچوبه، روغن و مایه خمیر مخلوط می‌كنیم به طوری كه مایه مثل خمیر نان سفت باشد و به دست نچسبد. 

    ۲-  روی مواد نایلون كشیده و به مدت یك ساعت كنار می‌گذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید.

    ۳- سپس مقداری از خمیر را برداشته و گرد میكنیم و در روغن بسیار داغ سرخ می‌كنیم. 

    سایر نکات

    این نان جزو نانهای محلی زنجان و برخی مناطق همدان محسوب میشود

    بهتر است به جای روغن جامد از كره استفاده شود

    اضافه كردن مقداری زعفران این نان را خوشمزه تر میكند

    اگر زیادی شیر به نان اضافه كردید به آن مقدار بیشتری ارد بزنید

    در برخی مناطق به این نان آب پنیر هم اضافه میكنند و به جای بیكینگ پودر جوش شیرین اضافه میكنند

    آرد مخصوص نان بربری مناسب ترین ارد برای پخت این نان است.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان