خانه
626K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۸/۷/۲۱
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    انواع کیک و شیرینی

    طرز پخت شیرینی و نان پنجره ای

    مواد لازم

    آرد

    ۱ پیمانه

    تخم مرغ

    ۴ عدد

    گلاب

    ۱/۴ پیمانه

    شیر

    ۱/۴ پیمانه

    پودر هل

    ۱ قاشق چای خوری

    خاک قند

    به مقدار لازم

    روغن سرخ کردنی

    به مقدار لازم

    نشاسته 2/۳ پیمانه

    ۱

    نشاسته را در شیر و گلاب بریزید تا نشاسته حل شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی درون نشاسته شکسته، هم‌زده و آردالک شده را اضافه کنید. مواد را خوب هم زده، بعد از صافی رد ‌کنید تا خمیر نان پنجره‌ای صاف و یک‌دست شود

    ۲

    درون یک ظرف کوچک تا نیمه روغن بریزید و قالب نان پنجره‌ای را درون ظرف قرار ‌دهید تا گرم شود. قالب نباید بیش از حد داغ شود چون مواد شیرینی به قالب می‌چسبد و جدا نمی‌شود. پس از این که قالب داغ شد، آن را درون مایه نان پنجره‌ای بزنید، در روغن داغ سرخ کنید.

    ۳

    باید مواظب باشید که مواد روی قالب را نگیرد، چون به سختی از قالب خارج می‌شود. پس از این که مقداری تغییر رنگ داد، روی حوله کاغذی قرار ‌دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

    ۴

    کمی که خنک شد، خاک‌قند را با هل مخلوط کنید، روی شیرینی‌ها بپاشید و بعد در ظرف شیرینی‌خوری قرار دهید.

    انواع کیک و شیرینی

    2

    انواع کیک و شیرینی

    1

    انواع کیک و شیرینی

    4

    انواع کیک و شیرینی

    3

     

    انواع کیک و شیرینی   انواع کیک و شیرینی    

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۷/۱۳۹۸   ۱۶:۱۷
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان