مینی ساندویچ ژامبون و پنیر
کناره های نان تست رو برش زدم و گذاشتم کنار برای (بعد میگم برای چی)
دوتا نان روی هم و دوتا برش ژامبون روی هم و روی همشون یه برش پنیر ورقه ای گودا گذاشتم و همه رو به اندازه پنیر برش زدم(یعنی پنیر شابلونم شد)
بعد روی نانها کمی مایونز زدم...یه لایه ژامبون،یه لایه پنیر و مجدد یه لایه ژامبون و لایه دوم نون رو گذاشتم
روشونو سلفون کشیدم گذاشتم توی یخچال
بعد هرکدومو با چاقوی مخصوص برش نان به دو یا ٤ قسمت تقسیم کردم و با برشهای خیارشور و گوجه مینیاتوری تزئین کردم