طرز تهیه بقچه های پنیری با خمیر یوفکا
برای تهیه این بقچه های خوشمزه فقط کافیه پنیر خامه ای رو با سس فلفل و پیازچه مخلوط کنید. برای سس فلفل هم میتونید از دستور خاتون عزیز که در این لینک آموزش دادن استفاده کنید. خمیر یوفکای مربعی رو به مربع های 10 سانتی متری برش بزنید.
ترکیب پنیر و پیازچه و سس فلفل
مخلوط مواد میانی بقچه های یوفکا
یک قاشق چایخوری از مواد رو وسط خمیر بذارید و چهار گوشه خمیر رو جمع کنید و مثل شکلات بپیچید. البته میتونید هم با یک برگ تره یا برگ نازک پیازچه دورش رو گره بزنید تا مثل شکل آخری بشه. بعد هم در ظرف گودی اونقدر روغن میریزیم تا حدود 2-3 سانتی متر ارتفاعش بشه. بعد هم که روغن کاملا داغ شد بقچه ها رو در روغن غوطه ور کنید تا کاملا سرخ بشه و بعد هم روی دستمال روغنش رو بگیرید و نوش جان کنید.
طرز تهیه بقچه های یوفکا
طرز تهیه بقچه های یوفکا
دوستان گلم مواد میانی این بقچه ها قابل تغییره. فقط اگه مواد میانی شما مثل مواد پیراشکی روغنی بود از دولایه خمیر یوفکا روی هم استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد.
بقچه های یوفکا