خانه
959K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۷/۶
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    دیپ اسفناج

    اسفناجهارو بخارپز میکنیم تا آبشون کشیده بشه. برای ی پیاله پر اسفناج پخته، ی پیاز رو ریز میکنیم و تفت میدیم و کمی زرچوبه میزنیم. بعد با اسفناج مخلوط و یک حبه سیر له شده بهشون اضافه میکنیم. بعدم قاشق قاشق پنیرخامه ای بهش میزنیم تا شکل و شمایلش مثل عکس بشه. حدود ۳ قاشق غذاخوری. در اخر هم بچشید و نمک و فلفل رو اندازه کنید. من روی بادمجان حلقه شده و سرخ شده سرو کردم.

    فینگرفود های دورهمی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان