خانه
959K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    گل اسفناج نوعی فیلو

     
    فیلو اسفناج فنجانی

    موادی که لازم دارید:

    • خمیر هزار لای آماده
    • اسفناج خرد شده
    • خامه زده شده
    • پنیر بلوچیز
    • سیر رنده شده
    • پنیر پارمزان رنده شده
    • نمک و فلفل
    • روغن
    • تخم مرغ (برای رومال کردن)
    • قالب مافین

     گل اسفناج فیلو

    طرز تهیه:

     فر را از قبل گرم کنید.

    در ماهیتابه روغن ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. سیر رنده شده را در روغن تفت دهید. بعد اسفناج را اضافه کرده و با سیر تفت دهید. وقتی آب اسفناج گرفته شد پنیر بلوچیز را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر و اسفناج با هم خوب مخلوط شوند. سپس کمی نمک و فلفل اضافه کرده و هم بزنید. ماهیتابه را از روی شعله برداشته و سپس خامه و پنیر پارمزان را به اسفناج اضافه کرده و هم بزنید.

    خمیر هزارلای آماده را باز کنید و با کاتر به مستطیل‌های کوچک تقسیم کنید.

    قالب مافین را چرب کنید.

    در هر یک از قالب‌ها دو تکه از خمیر را قرار دهید به طوری که کف مافین پوشیده شود و سر خمیرها از بالای مافین بیرون بزند. می‌توانید با دست سر خمیرها را پیچ و تاب دهید تا وقتی پخته می‌شود شبیه گل شود.

    با قاشق مواد اسفناج را وسط خمیرهای درون مافین بریزید.

    روی خمیرهای بیرون زده را با تخم مرغ رومال کنید.

    مافین‌ها را درون فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا خمیر پخته و طلایی شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان