این رولت خوشگل هم میتونه یه پیش غذای خوشمزه باشه
مواد لازم
هویج بزرگ 3 عدد
تخم مرغ3 عدد
پنیر خامه ای 200 گرم
پیازچه 1 پیمانه
جعفری نصف پیمانه
نمک و فلفل
پودر سیر
روغن یا کره 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
اول هویج رو پوست میگیریم و با غذا ساز یا رنده ریز میکنیم. با کره یا روغن تفت میدیم تا آب هویج تبخیر بشه نمک و فلفل هم اضافه میکنیم. بعد میزاریم کاملا سرد بشه. وقتی سرد شد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
قالب مستطیل یا تابه مستطیلی رو چرب میکنیم. اگه قالب تفلون نباشه باید از کاغذ روغنی استفاده کنیم.
مواد رو داخل قالب میریزیم و توی فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده میزاریم به مدت 20 تا 30 دقیقه.
بعد از فر در میاریم و اجازه میدیم سرد بشه. تو این فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم.
پیازچه و جعفری رو ریز خرد میکنیم . به پنیر خامه ای اضافه میکنیم. نمک وفلفل هم اضافه میکنیم.
رولت سرو شده رو روی سلفون یا کاغذ آلومینیوم برمی گردونیم و دوباره پشت و روش میکنیم طرف سرخ شدش باید روی کار قرار بگیره.
مواد میانی رو روی رولت پخش میکنیم و رول میکنیم و با کاغذ آلومینیوم یا سلفون سفت میپیچیم و اجازه میدیم 12 ساعت یا یه شب تو پخچال بمونه. بعد درش میاریم و با چاقوی تیز برش میزنیم. نوش جان