پنکیک
دو عدد تخم مرغ /یک لیوان شیر /یک استکان روغن مایع ،یا روغن زیتون یا کره ی ذوب شده /یک لیوان و ١/٣ لیوان آرد /٤ ق س شکر/ کمی نمک/ بیکینگ پودر ١ ق چ/کمی رنده ی جوز هندی
تمام مواد را میکس کنید
فقط اول با یک لیوان آرد بزنید ، اگر رقیق بود ، ١/٣ بقیه را اضافه کنید . چون انواع آرد باهم فرق دارد .
.
من با گوشتکوب برقی میزنم
.
خوب میکس شدن باعث پف کردن و لطیف شدن پنکیک میشه .
.
کف ماهیتابه تفلون را چرب کنید و ماهیتابه را داغ کنید و از مایه ، مقداری بردارید .
.
در ماهیتابه بریزید و با حرکت دادن ماهیتابه پخش کنید .
.
یک طرف آن که پخت ، عین کوکو ، بر گردانید . .
نوش جان
پنکیک را با مربا و مارمالاد و عسل وخامه و شکلات صبحانه و انواع سیروپ میشود میل کرد .