بیف انگشتی یکی از غذاهای انگشتی(فینگرفود)هست که هم خیلی مورد علاقه بچه هاست و هم میتونه همراه با یه سس یا کرم یه وعده غذای شام خوشکل و با کلاس باشه.خیلی هم راحته.فقط یه کوچولو حوصله لازم داره.
مواد لازم:
گوشت فیله گوساله ۳۰۰گرم
سویا سس ۱/۴ پیمانه
ابلیمو ۲قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یا قرمز
پودر سیریا پودرپیاز یک قاشق چایخوری
روغن زیتون مقداری
زنجبیل تازه یا پودرزنجبیل ۱/۲ قاشق مرباخوری
گوشتها رو به قطر یک سانتیمتر بریدم و با بیفتک کوب کوبیدم .البته نه زیاد که بافت گوشت از هم بپاشه.
تکه های گوشت رو به اندازه ۳ تا ۴ سانتی برش زدم. توی یه ظرف تمام ادویه ها و روغن زیتون و سویا سس و ابلیمو رو باهم مخلوط کردم تکه های گوشت رو توی مواد ریختم و با دست خوووووب مخلوط کردم تا کل گوشتها با مواد اغشته بشه.
هر تکه گوشت رو مثل دوختن با سوزن سر یه خلال دندون محکم کردم.حتما باید با دقت و حوصله اینکاررو انجام داد.چون در غیر اینصورت موقع خوردن گوشتها از سر خلال دندون جدا میشه و جلوی مهمونها خیط میشیم(:
خوب حالا این گوشتها رو به مدت دوساعت توی مواد مزه دار کردنش گذاشتم تا بمونه. و رفتم سراغ کرم اسفناج.....
بعد از دوساعت بیفهای انگشتی روکه حالا حسابی معطر و مزه دار شدند رو توی روغن کم و با حرارت ملایم سرخ کردم .نمک اضافه نکردم چون سویا سس خودش نمک کافی رو داره.در ماهیتابه رو هم نبستم.این خیلی مهمه چون در غیر اینصورت گوشت موقع سرخ شدن اب میندازه و همه مزه و طعمش رو از دست میده.
و بعد از سرخ شدن روی دستمال اشپزخونه گذاشتم تا روغن اضافیش جذب بشه.
و همراه با کرم اسفناج فوق العادمون سرو کردیم.ببینید چه خوشگل شدن!!!!