برخی از افراد غذاهای حجیم را دوست دارند و برخی غذاهای کم حجم و نازک. برخی از افراد پنیر اضافی را دوست دارند و برخی دیگر پیتزا سفید. برخی از آنها غذاهای دلمه ای و بسته ای دوست دارند ، و برخی از آنها غذاهایی که در جعبه هایی مانند جعبه پیتزا هستند را دوست دارند.
ذائقه ها متفاوت است و البته اکثر مردم نان پیتزا را دوست دارند .
دستورهای غذایی مختلفی با این نان وجود دارد که اکثر ذائقه ها را راضی می کند. دقت کردید که وقتی پیتزا می خورید لبه کناری نان را جدا می کنید و نمی خورید ، به نظر من تنها دلیل دور انداختن این قسمت به این دلیل است که مواد پیتزا در وسط نان ریخته شده و اطراف نان بی نسیب مانده است. این تنها دلیل قابل قبول برای من است.
در این مطلب ما دستور غذایی می دهیم که از خمیر پیتزا تهیه می شود و چرخ پیتزای انگشتی نام دارد.
چرخ پیتزا
این دستور برای درست کردن 16 تا 20 قطعه است.
مواد لازم:
1 قطعه خمیر پیتزا
1/3 فنجان سس مارینارا یا هر گونه سس قرمزی که دوست دارید
1 قاشق غذا خوری آویشن تازه خرد شده
1 حبه سیر خرد شده
1 / 2 تا 2 / 3 فنجان پنیر موتزارلای رنده شده
24-30 برش کالباس پپرونی نازک
2 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده
1/2 فنجان آرد ذرت
روش تهیه :
فر را قبل از هر کاری تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
خمیر پیتزا را روی سطحی صاف پهن کنید.
سس مارینارا یا سس قرمز را روی خمیر بمالید و آویشن و سیر را روی آن بریزید.
پنیر موتزارلا را به طور مساوی روی سس بریزید و در پایان های پپرونی ها را به آن اضافه کنید. میزان پپرونی ها بستگی به میل و ذائقه خودتان دارد.
پس از پایان کار نوبت رول کردن می رسد، خمیر را با دقت رول کنید.
خمیر رول شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
پس از 30 دقیقه خمیر را بیرون آورده و به نوارهایی به اندازه 2 و نیم تا 3 سانتی متر برش دهید.
هر چرخ (منظور همان رول ها است) را در آرد ذرت بیندازید تا پوشش پیدا کنند . مقداری روغن روی ظرف مورد نظر بریزید تا در فر داغ شود.
مقدار کمی از پارمسان را روی هر رول بریزید و در حدود 16-20 دقیقه رول ها را در فر بگذارید یا آنقدر منتظر بمانید که رول ها قهوه ای طلایی رنگ شوند. مواظب باشید که زیر آنها نسوزد.
5دقيقه اجازه دهید رول ها خنک شوند سس می توانید با سس مارینارا انها را سرو کنید.
نوش جان