سيني كاناپه
سینی کاناپه
مواد لازم برای تهیه 30 عدد كاناپه
نان تست ------------------------------- 15 عدد
پنیر تست ( ورقه ای ) ------------------ 5 ورق
كالباس --------------------------------- 5 ورق ( با طعم دلخواه )
--
پنیر صبحانه ----------------------------- 100 گرم
سبزی خوردن --------------------------- 100 گرم
مغز گردو --------------------------------- 70 گرم
--
گوشت مرغ پخته ------------------------ 100 گرم
پیازچه خرد شده ------------------------ 1 استكان
مخلوط مایونز و خامه -------------------- به مقدار لازم
نمك و فلفل ------------------------------ به مقدار لازم
زیتون ، گوجه گیلاسی ، تربچه --------- به دلخواه ( برای تزئین )
طرز تهیه :
نان های تست را به صورت مثلثی برش بزنید و كنار بگذارید. (هر برش نان را به دو قسمت تقسیم كنید)
30 عدد نان مثلثی ( كاناپه ) در اختیارتان قرار میگیرد . كاناپه ها را به سه دسته 10 عدد تقسیم كنید .
{ در این قسمت سه مدل كاناپه را با سه طعم مختلف تهیه خواهیم كرد }
برای هر قسمت 10 عدد از كاناپه ها را استفاده كنید .
1 )
ورقه های كالباس را - كه بهتر است به ارتفاع یك سانتیمتر برش خورده باشند – روی كاناپه ها قرار دهید و به اندازه هر كاناپه برش بزنید و قسمتهای اضافه آن را بچینید و كنار بگذارید .
پنیر تست را نیز مثل نان تست به صورت مثلثی برش بزنید و روی هركدام از كاناپه ها یك برش پنیر تست قرار دهید . ( میتوانید برای زیبا تر شدن ظاهر كار ، پنیر را مطابق شكل برعكس جهت نان و كالباس روی كاناپه قرار دهید )
2 )
سبزی خوردن را بعد از پاك كردن و شستن داخل آبكش بگذارید تا آب آن چیده شود . بعد ساطوری كنید و همراه مغز گردو ریز خرد شده و پنیر صبحانه ریز خرد شده ، كاملا مخلوط كنید . به اندازه از مخلوط روی سطح كاناپه بمالید كه به ارتفاع یك سانتیمتر سطح كاناپه را پوشش دهد . و روی مخلوط را كاملا صاف كنید .
3 )
گوشت مرغ پخته را چرخ كنید . مخلوط سس مایونز و خامه را همراه با پیازچه ، مرغ چرخ شده و نمك و فلفل در ظرفی بریزید و هم بزنید تا سس یكدستی حاصل شود .
از سس آماده روی 10 عدد كاناپه باقیمانده بریزید ( به ارتفاع یك سانتیمتر ) و با پشت قاشق مخلوط را كاملا صاف كنید .
روی كاناپه ها را به دلخواه با زیتون، گوجه گیلاسی و تربچه حلقه شده یا انواع دیگر سبزیجات تزئین كنید و در ظرف مورد نظر بچینید و داخل یخچال قرار دهید . بهتر است حداقل یك ساعت قبل از سرو، سینی كاناپه را داخل یخچال نگهداری كنید .
نكته :
كاناپه نوعی اردور است كه روی برش های انواع نان تهیه میشود . و به صورت سرد یا گرم و با تنوع بسیار زیاد قابل تهیه است .
بهتر است برای تهیه انواع كاناپه از نان تست تازه استفاده كنید تا هنگام برش دادن نان، خرد نشوند.
پیشنهاد میكنم از كالباس خشك یا بلغاری برای تهیه انواع اردور استفاده كنید كه بافت ضخیم تری دارند .
دقت داشته باشید هنگامی كه چند نوع كاناپه تهیه میكنید، ارتفاع كاناپه ها با هم یكی باشد تا ظاهر كار زیبا تر به نظر برسد .
در صورتیكه طعم پنیر تست خام را دوست ندارید میتوانید بعد از آماده شدن كاناپه های حاوی پنیر، آنها را به مدت 5 دقیقه داخل فر داغ با دمای 200 درجه قرار دهید تا پنیر كمی ذوب شود . و یا با استفاده از دكمه پخت تركیبی + گریل ، آنها را با حداكثر قدرت به مدت 3 دقیقه داخل ماكروفر قرار دهید .