مرغ (فیله) 6قطعه
قارچ (خرد شده) 1لیوان
فلفل دلمه ای 1عدد
پیاز 2عدد
سیر 3عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زرده تخم مرغ 1عدد
برگ بو 4عدد
آبلیمو 1قاشق غذاخوری
آب پیاز 1پیمانه
کرفس به میزان لازم
هویج 1عدد
سیر 3حبه
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن کنید تا داغ شود. فیله های شسته شده را داخل ظرف در داری قرار داده و روی آنها آب پیاز،هویج،برگ بو،آبلیمو ،فلفل دلمه ای،2عدد سیر،پودر سیر و نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کرده و درپوش ظرف را قرار داده و به مدت 1ساعت داخل یخچال قرار دهید.
پیاز را رنده کرده و قارچ را خرد کنید.داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد نرم شده و آب اضافی غذا کشیده شود ، پس از پخت کناری قرار دهید تاسرد شود.
روی سطح کار را کمی مرطوب کنید سپس سینه های مرغ را روی سطح کار قرار دهید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.
مقداری از مخلوط قارچ که سرد شده است روی سینه مرغ قرار دهید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بپاشید سپس سینه مرغ را رول کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم نمایید ، به همین صورت تمام رول های مرغ را آماده کنید و داخل سینی فر بپیچید.روی رولت ها مقداری زرده تخم مرغ،زعفران و در صورت تمایل کنجد بپاشید و به مدت 40تا60دقیقه اجازه دهید بپزند.
نکات:
1)در صورت تمایل میتوانید رولت را داخل تابه سرخ کنید.
2)میتوانید از سایر سبزیجات دلخواه هم به همراه قارچ استفاده کنید.
3)دمای فر باید بین 180تا200درجه باشد اما در فرهای مختلف ممکن است این دما متفاوت باشد.
نوش جان