خمیر
مواد لازم:
آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر ....................................... 1 ق غ
خمیر مایه .......................................... 1 ق غ
ماست ................................................ نصف پیمانه
شیر ................................................... نصف پیمانه
روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه
نمک ................................................. نصف ق چ
شکر ................................................... 1 ق غ
طرز تهیه:
ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.
مواد میانی
مواد لازم:
کالباس ...................................... 250 گرم
فلفل دلمه ای .............................. نصف یک عدد
خیار شور .................................... 4-5 عدد
پنیر مایع ...................................... به میزان لازم
پودر آویشن و اورگانو ....................... به میزان لازم
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای و خیارشور رو ریز خرد کنید.
سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو به ضخامت نیم سانت باز کنید.
کالباس ها رو از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
بعد خمیر رو به نوارهایی با پهنای کمتر از ارتفاع کالباس ببرید، طوری که وقتی نیمه کالباس رو روی نوار خمیر میذارید لبه هلالی کالباس از خمیر بزنه بیرون.
روی خمیر رو پنیر بمالید. من از پنیر مایع استفاده کردم. اگه نداشتین میتونید مایونز یا پنیر خامه ای بزنید.
فلفل دلمه ای و خیار شور رو بریزید روی خمیر و کمی هم پودر آویشن و اورگانو بپاشید روش.
قطعات کالباس رو ردیف بچینید روی خمیر و کمی فشار بدید تا فلفل دلمه ای و خیارشور بچسبه به خمیر.
حالا از یه طرف شروع کنید به رول کردن.
به انتها که رسیدید آخرش رو با انگشت پانچ کنید تا محکم شه و باز نشه.
به این ترتیب یه پیراشکی به شکل گل رز درست می شه.
با بقیه نوارها هم همین کار رو بکنید تا همشون رل بشن و تبدیل شن به گل رز!
فر رو با حرارت 160 درجه گرم کنید.
پیراشکی ها رو توی سینی فر بچینید و بذارید توی فر به مدت تقریباَ 40 دقیقه بپزه.
حرارت فر باید کم باشه و زمان پخت طولانی تا تمام لایه های درونی پیراشکی حسابی بپزه. این مساله خیلی مهمه چون احتمال اینکه وسط گل ها نپزه زیاده... بهترم هست برای اطمینان بیشتر گل های کوچیکتری درست کنید و مثلاَ به جای 6 تیکه کالباس که من گذاشتم 4 تا بذارید.... خلاصه این که مواظب باشید اون وسط مسطای گل خام نموده!
وقتی پخت اونها توی ظرف بچینید و سرو کنید.