برای اینکه شکل گل دربیاد بعد از اینکه خمیر رو دور سوسیس پیچیدین رول رو به صورت حلقه های یک سانتی برش بزنین و حلقه هارو برداشته و سمت ضخیم تر خمیر رو مابین دو انگشت فشار بدین تا به شکل اشک دربیاد و گلبرگای بدست اومده رو مثل گل کنار هم رو سینی فر بچینین
مواد لازم براي 6 نفر:
خمير نان باگت آماده 200 گرم
سوسيس کوکتل 12 عدد
روغن مايع مخصوص سرخ کردن 5/1 ليوان
زردة تخم مرغ 2 عدد
کنجد يا سياه دانه 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
براي درست کردن رول مي توانيد از خمير نان باگت استفاده کنيد. اگر مايل باشيد خودتان خمير را آماده کنيد، مي توانيد به اين روش عمل كنيد:
يک ليوان آرد گندم را داخل يک کاسه الک کنيد و 2/1 قاشق غذاخوري ماية خمير را با کمي آب ولرم و يک قاشق چايخوري شکر هم بزنيد و به آرد اضافه کنيد. 4/1 ليوان روغن مايع ، 4/1 ليوان ماست، يک عدد سفيدة تخم مرغ و کمي نمک را داخل مايه خمير بريزيد و خوب ورز دهيد. سپس روي آن را با يک دستمال نمدار بپوشانيد تا يک ربع در دماي اطاق بماند. بعد از اين مدت، خمير آماده است.
دو طرف سوسيس ها را با کارد از بالا تا دو سه سانت ببريد و كمي در روغن تفت دهيد، سپس كنار بگذاريد تا خنک شوند.
زير دستتان را آرد بپاشيد و از خمير به اندازة يک تخم مرغ برداريد و با کمک وردنه پهن کنيد. خمير را به اندازة دو سه سانت ببريد. دور يکي از سوسيس ها بپيچيد. سيني را چرب کنيد و روي سيني همة سوسيس ها را که با خمير پيچيده ايد بچينيد.
روي خميرها را زردة تخم مرغ بماليد و سياه دانه بپاشيد. سينی را در طبقة وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجة سانتيگراد گرم کرده ايد بگذاريد تا 45 دقيقه بپزد و روی رول ها کاملاً طلايی شود.
نكته: مي توانيد سوسيس ها را آب پز هم بكنيد.