کرفس 30 گرم
جوز هندی یا پودر سیر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
آب مرغ 200 میلی لیتر
آرد 75 + 70 گرم
شیر 125 +50 میلی گرم
نخود سبز 50 گرم
سیب زمینی آبپز 150 گرم
هویج آبپز 150 گرم
مرغ خورد شده 125 گرم
پیاز 1 عدد
سفیده تخم مرغ 4 عدد
آرد سوخاری 400 گرم
آب 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
رول مرغ و سبزیجات
اول پیازها رو در روغن سرخ می کنیم بعد مرغ خوردشده رو اضافه می کنیم
سیب زمینی و هویج های آب پز و کمی بعد نخود سبز رو اضافه می کنیم سپس نمک و فلفل و ادویه دلخواه رو میریزیم کمی هم میزنیم وکرفس خوردشده رو اضافه میکنیم.۷۵ گرم آرد رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم ۴-۵ دقیقه تا همه مواد به آرد آغشته شود بعد ۱۲۵ میلی لیتر شیر را اضافه می کنیم. آب مرغ یا آب سبزیجات رو اضافه می کنیم و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا غلیظ شود و از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود.
برای درست کردن خمیر رول اول ۱ عدد تخم مرغ و ۵۰ میلی لیتر شیر و کره آب شده و ۷۰ گرم آرد رو با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم.
۱/۴ فنجان از خمیر را در تابه نچسب به قطر ۲۰ سانتی متر که کف آن چرب شده میریزیم و تابه را می چرخانیم تا خمیر در همه جای تابه پخش شودو به صورت خمیر نازکی می پزیم:( کل مایه را به صورت ورقه های نازک می پزیم)
خمیر ها را به صورتی که طرف حباب دار آن بالا باشد پهن کرده ۱ تا ۲ قاشق از ترکیب مرغ و سبزیجات را داخل آن می پیچیم.
موقع پیچید لبه های آن را نیز به داخل تا کنید برای محکم تر شرن می شه از سفیده تخم مرغ استفاده کرد.
در یک ظرف سفیده تخم مرغ و در ظرف دیگری آرد سوخاری می ریزیم . رول ها رو اول در سفیده بعد آرد دوباره سفیده و باز آرد سوخاری ( یا کورن فلکس خوردشده) می چر خانیم و در روغن سرخ می کنیم.
رول مرغ و سبزیجات شما آماده است. نوش جان