طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)
مواد اولیه :
آرد ۲/۳ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
فلفل مقداری
مواد سالاد میانی خمیر :
سیب زمینی پخته ۱ عدد بزرگ
خیار شور ۵ عدد
پیاز چه ۲-۳ شاخه ( فقط قسمت سفیدیش )
تره و جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز / نمک /فلفل به میزان لازم
کالباس (ژامبون) ۸ عدد
طرز تهیه رولت کالباس :
تخم مرغ +شیر+روغن+نمک وفلفل با همزن زده
آرد را کم کم ریخته وهم زده تا یکدست بشه
تابه نچسب مستطیل شکل را چرب کنید (من نداشتم واز گرد استفاده کردم)
۱/۲ از مواد را در تابه ریخته تا کلفت نشه خمیر و ۳ دقیقه صبر کنید
حالا خمیر را پشت و رو کنید و۳ دقیقه دیگه طرف دیگرش را پخته
حالا خمیر رو روی کاغذ روغنی برگردانید
و سریع رول کنید با همان کاغذ ……..
و کنار گذاشته تا خنک بشه ……. حالا خمیر دیگر را درست کنید و به همین روش
حالا مواد میانی را تهیه کنید …… سیب زمینی رنده شده + خیار شور رنده شده +جعفری +پیازچه و فلفل و کمی نمک
و سس مایونز مخلوط کنید سس خیلی زیاد نباشد درون مواد که مواد رو شل کند
حالا خمیر را باز کنید من چون تابه گرد استفاده کردم حالا دور خمیر رو
با چاقو تیز برش دادم تا شبیه مستطیل بشه و سس مایونز مالیده
خمیر خنک باشد تا سس آب نیندازد
و کالباس رو گذاشته (برای هر خمیر ۴ عدد)
و نیمی از مواد میانی را روی خمیر پخش کنید ……بقیه برای خمیر بعدی
و دوباره خمیر را رول کرده البته اینبار بدون کاغذ روغنی دیگه هااااااااااااااااااااااااااااا
و کاغذ رو دورش پیچیده ودر یخچال تا بگیرد خودش رو و بعد با چاقوی تیز برش داده
و تزیین کنید………من از سس مایونز دورنگ و هویچ قالب زده و فلفل دلمه استفاده کردم