نان شکم پر
مواد لازم برای تهیه نان شکم:
آرد – یک و نیم پیمانه
پیاز متوسط خرد شده – ۲ عدد
سیب زمینی آب پز و له شده – ۲ عدد
فلفل سبز ریز خرد شده – ۲ عدد
روغن – ۲ قاشق غذاخوری
آب – یک پیمانه
نمک – به میزان کافی
تخم مرغ – ۳ عدد
خرده نان – ۴ قاشق مرباخوری
روغن مایع – ۳ قاشق غذاخوری
• آموزش پخت نان شکم:
برای شروع باید تخم مرغ و نمک را باهم مخلوط کنیم و انقدر به هم بزنیم که یک دست شود و مایعی زرد رنگ و خوب از آن درست شود.
از طرفی پیاز و فلفل سبز و خرده نان ها را در ظرفی مخلوط کنید و به هم بزنید و کنار بگذارید فعلا کاری با آن ندارید.
در این مرحله باید نمک و روغن و آرد با در ظرفی ریخته کمی آب به آن اضافه کنید و خمیری مانند را تولید کنید و آن را ورز بدهید تا یک دست شود.
وقتی که خمیر نرم شد باید بتوانید این خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.
خمیر ها را با وردنه باز کنید و یک دست کنید.
کمی از تخم مرغی که اول درست کرده ایم را می توانید وسط خمیر بمالید، و پشت قاشق روی آن بکشید تا کاملا پهن شود. مواد سیب زمینی هم که درست کرده اید در این مرحله که مرحله دوم است روی تخم مرغ بریزید. حالا باید کمی خمیر را فشار دهید. برای اینکه دستتان نچسبد باید دستتان خیس باشد. حالا می توانید نان را ببندید و بعد از آن ماهیتابه را با روغن داغ کنید و بعد دو طرف نان را در آن سرخ کنید.