خانه
959K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    بادمجان شکم پر


    مواد لازم :‌

    بادمجان : به قدر کافی 

    گوشت چرخ کرده : 150 گرم

    پیاز : 1 عدد متوسط

    سیر :‌2 حبه

    رب : یک قاشق

    فلفل دلمه ای : در صورت تمایل کمی

    نمک ،‌فلفل سیاه، دارچین

    اول باید بادمجون ها رو سرخ کنیم . این غذا باید بادمجونش نازک باشه . 

    بعد باید بادمجون ها رو با حرارت کم سرخ کنیم. حرارت باید کم باشه تا بادمجون ها قشنگ نرم بشن چون پخت دیگری ندارن .

    بادمجون ها رو سرخ می کنیم و می زاریم کنار .

    بعد پیاز ها رو نگینی خورد می کنیم و میزاریم طلایی بشن . سیر ها و فلفل دلمه ای رو هم نگینی می کنیم و اضافه می کنیم . رب و گوشت رو اضافه کرده و نصف استکان آب میریزیم و در ظرف رو میزاریم تا گوشت ها بپزن .

    بعد که مواد آماده شد بادمجون ها رو دو تا دوتا به شکل به علاوه مییزاریم کف دستمون .

    یک قاشق از مواد گوشتی مون میریزیم وسطش

    و بعد بادمجون زیری رو میاریم بالا و بعد رویی و در نهایت با یک خلال دندون محکمش می کنیم .

    طعم فوق العاده ای داره علاوه بر اون ظاهر شیکی هم داره .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان