خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم:

    خمیر یوفکا یا خمیر فیلو به مقدار لازم

    اسفناج یک کیلو

    پیاز یک عدد

    پنیر سفید 100 گرم (پنیر صبحانه یا پنیر تبریز)

    تخم مرغ یک عدد

    شیر 1.4 لیوان

    روغن مایع 1.4 لیوان

    کنجد یا سیاه دانه

    طرز تهیه:

    اسفناج رو پاک کرده و درشت خرد کنید و بشورید. پیاز رو خرد کنید و توی یک قاشق از روغن تفت بدید.

    اسفناج رو روی پیاز بریزید و در تابه رو بگذارید تا اسفناج نرم بشه. من برای پختن اسفناج آب نمیریزم چون وقتی اسفناج رو شستیم کمی آب داره و نیازی به آب اضافی نداره، فقط دقت کنید و هم بزنید تا نسوزه. 

    شعله رو خاموش کنید و پنیر رو بریزید و مخلوط کنید. اگه پنیر شور بود نیازی به نمک نیست در غیر اینصورت بچشید و نمک اضافه کنید.

    خمیر یوفکای من از این مدل مثلثی بود، میتونید از خمیر فیلو هم استفاده کنید که از خمیر یوفکا نازک تره.

    زرده تخم مرغ رو جدا کنید و کنار بگذارید و سفیده تخم مرغ و شیر و روغن مایع رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت بشه.

    یک ورق از خمیر رو باز کنید و با قلمو روی خمیر رو مخلوط سفیده تخم مرغ حسابی مرطوب کنید. تو این مورد دست و دلباز باشید تا بورک خوشمزه ای داشته باشید.

    از مخلوط اسفناج دو قاشق روی قاعده مثلث بگذارید.

    قاعده مثلث رو روی اسفناج بیارید.

    دو گوشه خمیر رو روی هم بیارید.

    هر لایه رو که می پیچید باز از مخلوط سفیده تخم مرغ روی خمیر بمالید.

    خمیر رو تا کنید تا به شکل مستطیل بشه. به این مدل پیچیدن بورک سیگارتی (Sigara Börek) گفته میشه. 

    روی خمیر رو زرده تخم مرغ بمالید.

    و کنجد بپاشید.

    سینی فر رو چرب کنید.داخل فر با درجه 180 تا زمانی که خمیر طلای بشه، حدود 20 الی 30 دقیقه.

    میتونید بورکها رو داخل روغن هم سرخ کنید ولی اونجوری دیگه کالریش پای خودتون

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان