ته چین انگشتی مناسب برای مهمانی ها
مواد اولیه : برای ۲ نفر
برنج ۲پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده)
روغن زیتون ۳قاشق غذاخوری
ماست ۱پیمانه (چکیده)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
مرغ نصف پیمانه (پخته و خرد شده)
طرز تهیه
برنج را در ظرفی به مرحله آبکشی برسانید.
در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست،ادویه و نیمی از روغن زیتون و همه مرغ را اضافه کنید و خوب بزنید.
حالا برنج آبکش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
بقیه روغن زیتون را در قالب های دلخواه بریزید و مواد ته چین رادر آنها قرار دهید و با پشت قاشق خوب فشرده شان کنید.
سپس آن را داخل فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کاملا بپزند.
برای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تکه ای یخ به دور فالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج کنید.
نکات:
۱)برای زیباتر شدن ته چینها از زرشک روی آنها استفاده کنید.
۲)اگر میخواهید ته چین طلای تری داشته باشید روی آنها را کمی زرده تخم مرغ بزنید.
۳)اگر دوست دارید ته چین ها را روی گاز بپزید برای این کار آنها را کف ظرف مناسب بچینید و داخل ظرف کمی آب بریزید و دم کنی قرار دهید.