خانه
959K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    بورک گوشت

    مواد لازم:

    خمیر مایه:1 ق سوپخوری

    نمک:1 ق چایخوری

    شکر:1 ق چایخوری

    شیر ولرم:یک و نیم پیمانه(پیمانه ی اندازه گیری)

    آرد گندم:3 پ(پیمانه ی اندازه گیری)

    تخم مرغ:2 عدد

    روغن مایع:1/2 پ(پیمانه ی اندازه گیری)

    کره ی نرم:50 گرم

    مواد داخل بورک:

    پیاز ساطوری شده:1 عدد متوسط

    گوشت چرخ شده:200گرم

    گوجه فرنگی:2 عددمتوسط ریز خرد شده

    فلفل دلمه ای:1عدد متوسط

    روغن مایع:3 قاشق برای سرخ کردن

    پنیر پیتزا:به دلخواه

    نمک.فلفل.زردچوبه و...

     

    طرز تهیه:

    مایه خمیر + نمک+شکر را در شیر ولرم ریخته و 10دقیقه زمان بدید تا مایه خمیر عمل بیاد

    2 پیمانه آرد الک شده را با مواد بالا هم بزنید و 1 عدد تخم مرغ +روغن مایع و کره ی نرم شده را اضافه کرده تا به شکل خمیر درآید

    روی آن را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید(جای گرم باشه)تا حجم خمیر دو برابر شود

     

    بورک 

    بورک 

    خمیر رو با یک پیمانه آرد باقیمانده ورز بدید تا چسبندگی کم شود ولی خمیر حالت شل داره مثل خمیر های نونوایی

     

    بورک 

    بورک

    به اندازه یه گردو یا کمی بیشتر(دیگه بستگی داره خودتون دوست دارید اندازش چقدر باشه)بردارید و کف دست باز کنید

    بورک 

    مواد میانی رو که مثل مایه ماکارونی قبلا آماده کردید و آبش کامل کشیده شده وسطش بذارید

    به دلخواه کمی پنیر روش بذارید و لبه های خمیر رو بهم بچسبونید

     

    بورک 

    بورککف سینی فر رو کاغذ روغنی چرب شده بندازید و بورک ها رو کفش بچینید.زرده ی تخم مرغ رو با برس روی بورک ها بزنید و اگر دوست داشتید کنجد بپاشید

     

    بورک 

    فر رو روی حرارت 180 درجه روشن کنید و گرم کنید و بورک ها رو توش بذارید و تا زمانی که روی بورک طلایی نشده نگه دارید

     

    بورک

    و در پایان با سس میل کنیدخوشمزه

    میتونید خمیر و پیچوندن بورک ها رو از روز قبل انجام بدید و توی یخچال نگه دارید تا روز بعد فقط زرده بزنید و توی فر بذارید

    با این میزان حداقل 25 عدد بورک خواهید داشت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان