پیتزا قیفی با خمیر فوری
مواد لازم
برای قسمت اول خمیر
آب گرم 2 لیوان
آرد سفید 2 لیوان
شکر نصف فنجان
پودر شیر خشک 2 قاشق غذاخوری یا نصف لیوان شیر مایع
خمیر مایه فوری 2 قاشق غذاخوری
برای قسمت دوم خمیر
روغن نصف لیوان
آرد سفید الک شده با کمی نمک 3 لیوان
برای داخل نان قیفی
پیاز 1 عدد
فیله مرغ 1 عدد کوچک
سوسیس 2 عدد کوچک
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
ادویه هم شامل زردچوبه و فلفل سیاه و نمک
پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر قسمت اول
آرد و پودر شیر خشک
و خمیر مایه فوری
و شکر رو با هم مخلوط کنید
آب گرم رو بهشون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
وقتی خوب مخلوط کردید روی اون رو سلفون بکشید و بعد دستمالی روی اون بندازید و بگذارید در محیط آشپزخونه به مدت 20 دقیقه
می بینید که خمیر خوب به عمل اومده خمیر به عمل اومده رو داخل ظرف بزرگتری بریزید
آرد رو بهش اضافه کنیدوقتی خوب خمیر رو جمع کردید روغن رو بهش اضافه کنید و دوباره خمیر رو ورز بدید
خمیر در اثر ورز دادن نرم و لطیف میشهروی اون رو بپوشونید و 10 دقیقه بهش زمان بدید تا به عمل بیاد
در اون زمانی که بهش اجازه میدید تا به عمل بیاد می ریم سراغ مواد میانی که بارها دستورش رو برای انواع پیراشکیها گذاشته بودم
پیاز رو در مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید و فیله مرغ تکه تکه شده رو هم بهش اضافه کنید و با مقداری ادویه زردجوبه و فلفل سیاه تفت دهید
سوسیس رو ریز خرد کنید و فلفل دلمه ای رو هم بهش اضافه کنید و تفت دهید به جای سوسیس می تونید از قارچ استفاده کنید
این قیفها برای درست کردن نان قیفی هست که داخل اون رو با هر چی که سلیقه و ذائقه شخصیتون بود می تونید پر کنید حتی برای الویه هم می تونه گزینه خیلی خوبی باشه
خمیر را روی میز کار باز کرده
با پیتزا بر یا خمیر بر ، خمیر رو نواری برش میزنید
سر خمیر رو از انتهای قیف به دور خمیر بپیچونید تا به انتهای خمیر برسید
قیفهای خمیری رو روی سینی بچینید و روی اون رو زرده تخم مرغ بمالید و بعد یا تخم خرفه یا کنجد بپاشید و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدید و در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نانها طلایی و خوشرنگ بشه
بعد از پختن نانها داخل قیفها رو ابتدا پنیر پیتزا بریزید بعد از مواد میانی که شامل سوسیس و فیله مرغ بود پر کنید و دوباره روی اون رو پنیر پیتزا بریزید و بگذارید داخل فر تا حدی که پنیرها آب بشن