فینگر فود-غذاهای انگشتی
لقمه های یوفکا به شکل گل
نان های یوفکا رو به اندازه ای که کمی از لبه نان از قالب های مافین بیرون باشه برش بزنید
بنابر تجربه ام برای این مورد هم بهتره شیر و روغن رو نان نزنیم
و قالبهارو به شکل زیر پر کنید(با هر موادی که دوست دارید و روشو پنیر بریزید و بذارید توی فر حدود 20-30 دقیقه بمونه و نان ها برشته بشن...میتونید در آخر شعله بالا رو برای طلایی شدن پنیر روشن کنید
اون ساندویچ ها سالاد الویه هستن که با برشهای نان تست و گوجه مینیاتوری و خیارشور تزئین شده..ساندویچ ها سه طبقه بودن
با کمترین هزینه میتونید این لقمه های کوچیک رو درست کنید و مهموناتونو به هیجان بیارید