خانه
959K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۴:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پیراشکی_کالباس_مدل_گل_رز_

    پیراشکی کالباس مدل گل رز

    مواد لازم

    آرد ۲٫۵ لیوان

    ماست ۱/۲ لیوان

    شیر ۱/۲ لیوان

    بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

    شکر ۲ قاشق چایخوری

    روغن مایع ۱/۴ لیوان

    پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری

    نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

    کالباس به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید و به مدت ۲-۳ دقیقه استراحت دهید (شیر باید ولرم باشد )

    ۲- آرد الک شده ، بکینگ پودر و نمک را به ماست اضافه و خوب مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.

    ۳- سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجمش ۲ برابر شود

    ۴- خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده ایدبگذارید و خمیر را نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید.

    ۵- ورقه نازک خمیر را روی سطح کار قرار دهید و مقداری کالباس خرد شده روی خمیر بگذارید

    ۶- سپس خمیر را رول کنید تا به شکل گل رز شود ( تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید ).

    ۷- رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن سرخ کنید و بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو نمائید.

    سایر نکات

    میتوانید بجای کالباس از سوسیس یا مرغ پخته هم استفاده کنید

    در صورت تمایل میتوانید بجای سرخ کردن خمیرها را داخل سینی فر بچینید و روی انها را با روغن زیتون یا روغن مایع چرب کنید و داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند ).

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان