خانه
959K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    رول لازانیا با اسفناج و پنیر

    • 8 ورق لازانیای پخته
    • 300 گرم اسفناج پخته
    • 450 گرم پنیر ریکوتا یا سفید یا پنیر خامه ای
    • 1/2 فنجان پنیر پارمزان
    • 1 عدد تخم مرغ
    • 1/2 ق چ سیر له شده
    • 1/2 ق چ ادویه ایتالیایی
    • 450 گرم سس گوجه فرنگی ( یا سس گوجه مارینارا
    • 1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
    • نمک و فلفل

    فر را با دمای 175 سانتیگراد روشن می کنیم.

    در یک کاسه پنیر سفید و پارمزان و سیر و ادویه ایتالیایی و تخم مرغ و نمک و فلفل رو مخلوط می کنیم.

    ورقه های لازانیارو در آب نمک می پزیم و خشک می کنیم و روی کاغذ روغنی پهن می کنیم.

    روی هر ورقه 2-3 قاشق از مخلوط پنیر و اسفناج می ریزیم و پهن می کنیم.طوری که از یک طرف حدود 2 سانت خالی بماند .

    لازانیاها را از طرف پر شروع به پیچیدن می کنیم تا قسمت خالی لازانیا بیرون بیفتد تا مواد داخلی بیرون نریزد.

    می تونیم برای داشتن رول های کوچکتر با کار تیز هر رول رو نصف کنیم.

    رول ها رو در سینی یا ظرف مناسب فر می چینیم. روی رول ها کمی روغن اسپری می کنیم یا با برس می مالیم.

    روی هر رول کمی سس و مقداری پنیر موزارلای رنده شده می ریزیم.

    بهتره روی رول ها رو فویل بکشیم تا خشک نشود.

    سینی رو داخل فر میگذاریم. تا زمانی که پنیر داخلی رول ها نرم و پخته به نظر بیاد.

    روی هر رول یک خلال دندون فرو می کنیم .

    در کنار سس گوجه سرو می کنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان