کاپ پیتزا
خمیر پیتزا : 300- 400 گرم
بادمجان : 1 عدد
کدو : 1 عدد
پنیر پستو : 50 گرم
سس گوجه فرنگی : 4 ق.غ
زرده تخم مرغ : 1 عدد برای روی نان ها ( انتخابی )
به این روش تهیه کنید :
1 . خمیر را داخل سینی باز کنید و با قالب کوچک بیسکوئیت به اندازه دهانه قالب مافینتان ، قالب بزنید . تعداد برش ها دو برابر تعداد قالب های مافینتان باشد .
2 . داخل قالب را چرب کنید و با خمیر سطح داخل هر قالب را بپوشانید .
3 . با قلمو داخل همه آن ها کمی سس بمالید .
4 . کدو و بادمجان را نازک برش دهید و تا نیمه قالب را با آن ها پر کنید .
5 . روی آن یک تکه پنیر بگذارید .
6 . روی مواد را با یک برش دیگر از خمیر به خوبی بپوشانید و اطراف آن ها را با چنگال روی هم فشار دهید تا لبه ها به خوبی به هم بچسبد .
7 . زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و روی خمیر ها بمالید .
8 . برای 20-30 دقیقه در فر دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا طلایی شود .