این دستور برای مهمونی های پر جمعیت خوبه که هم تعدادش زیاد میشه هم میشه از روز قبل آماده کرد:
- ۶ ق غ کره
- ۱ ق چ نمک
- ۱ ق چ فلفل قرمز
- ۳/۴ فنجان آرد
- ۵ عدد تخم مرغ بزرگ
- پوست یک عدد لیمو (رنده شده)
- ۳ عدد پیازچه ریز خوردشده
- ۳ ق غ جعفری تازه خوردشده
یک فنجان آب و کره و نمک را در ظرف بزرگی روی حرارت متوسط می گذاریم تا کره آب شود.
از روی حرارت برمی داریم. آرد را اضافه می کنیم و با قاشق چوبی هم میزنیم .دوباره روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا خمیر از ظرف جدا شود.
از روی حرارت برمیداریم. ۴ عدد از تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر اضافه می کنیم و هم میزنیم.
پوست لیمو و پیازچه و جعفری را به خمیر اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
خمیر را در قیف بیسکویت یا کیسه ای محکم که گوشه آن را سوراخ کرده ایم میریزیم و در سینی فر با فاصله و به اندازه گردو میریزیم.
فر را با حرارت ۴۰۰ گرم میکنیم.
یک عدد تخم مرغ باقیمانده رو با یک ق چ آب مخلوط می کنیم و با برس روی توپ ها می مالیم.
حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند.